Spitsbroers en Matroesjka’s op VTM Go

Spitsbroers zal dit najaar te zien zijn op VTM Go. Dat is heel goed nieuws, want heel wat Nederlandse kijkers zaten te wachten op een mogelijkheid om deze serie nog eens terug te kijken. En dat Matroesjka’s dan ook meteen te kijken is, betekent maar één ding: bingen.

Spitsbroers

De broers Dennis (Oscar Willems) en Alan (Joren Seldeslachts) Moerman voetballen samen bij vierdeklasser Genk VV en dromen allebei van een carrière als profvoetballer. Maar terwijl de ene een profcontract krijgt bij het grote KRC Genk en kan genieten van een leven vol glamour en glitter, snel geld en gewillige vrouwen, krijgt de andere tegen alle verwachtingen in nergens een contract aangeboden. En hoe blij die ook is voor zijn broer, toch beginnen diens succes en zijn eigen mislukking hoe langer hoe meer aan hem te knagen…

In het tweede seizoen speelt ook Manuel Broekman mee. En natuurlijk schittert ook Louis Talpe in deze serie. Ik vond dit zelf een geweldige serie, dus ik heb er op mijn blog ook veel over geschreven.

Matroesjka’s

Nog zo’n geweldige serie die dit najaar op VTM Go te zien zal zijn: Matroesjka’s. Vrouwenhandelaars Raymond Van Mechelen, Eddy Stoefs en Jan Verplancke halen Oost-Europese meisjes naar Belgie onder het voorwendsel: alleen maar dansen. Al gauw blijk dat zij in de prostitutie gedwongen worden. De meisjes raken verstrikt in een web van leugens en manipulatie dat hen langzamerhand volledig verstikt en waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt. Ik heb deze serie zelf gekeken en kan niets anders zeggen dan dat-ie top is. Ook nu hij al heel wat jaartjes oud is. De cast kent heel wat bekende namen!

Over VTM Go

VTM GO bundelt al het beste wat op de tv-zenders van DPG Media te zien is, aangevuld met heel wat exclusieve internationale series. Een onderdeel is Walter Presents. Dit doet je opnieuw bingen met series als Locked Up, The Business en The Lens. Meeleven met een portie reality kan met de nieuwe seizoenen van Masterchef Australia of Een Frisse Start met vtwonen.

Bezoek hier VTM Go.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

20 augustus 2019 /