Wout Verstappen presenteert Cool Factor

Wout Verstappen presenteert Cool Factor op Nickelodeon. Op zondag 15 september gaat zowel in Nederland als in België het zesde seizoen van start. Nieuw dit jaar is dat de deelnemers worden bijgestaan door hun vader of moeder.

Raften in de ruigste wildwaterbaan van Nederland? Meters de lucht in op een flyboard? Geblinddoekt door een jungle parcours met kruipende slangen en vogelspinnen? Hou jij dan het hoofd koel? De deelnemers van de Cool Factor op Nickelodeon staan voor deze uitdagingen.

Wout Verstappen en Nienke van Dijk

Onder leiding van presentatoren Nienke van Dijk en Wout Verstappen, krijgen de drie teams uit Nederland en België weer zenuwslopende opdrachten voorgelegd. De duo’s beleven met elkaar super veel fun. Ze worden uitgedaagd om hun grenzen te verleggen en angsten te overwinnen. Kortom… ze worden uitgedaagd om tot het uiterste te gaan. In Cool Factor halen alleen kinderen met veel lef en wilskracht de finish.

Doorzettingsvermogen

Bij Cool Factor gaat het om doorzettingsvermogen. Kandidaten worden geconfronteerd met opdrachten waar ze soms tegenop zien. Heb jij bijvoorbeeld wel eens jouw tanden gezet in een meelwormbitterbal of pasteitje van sprinkhaanragout? De deelnemers durven vaak meer dan dat ze zelf denken. Klimmen, raften, abseilen, duiken… Niets is te gek voor de deelnemers van Cool Factor. Welk team verlegt zijn grenzen en blijft met elkaar plezier maken? En wie weet daarmee de andere teams te verslaan?

Nienke van Dijk

Presentatrice Nienke van Dijk vertelt over het programma: “Cool Factor is een spannend spelprogramma waarin de kandidaten tot het uiterste worden getest. De teams krijgen vaak opdrachten voorgelegd, waar ik zelf niet alles van zou durven doen. Maar wat ik zo leuk vind aan dit programma, is dat blijkt dat mensen meer durven en kunnen dan dat ze zelf vaak denken. Het doorzettingsvermogen van de deelnemers lijkt eindeloos!”

Wout Verstappen

De Vlaamse presentator Wout Verstappen vult aan: “Het is zo tof om te zien dat teams elkaar helpen om alle angsten te overwinnen en hoe ze echt moeten samenwerken om tot het einde te komen. Ondanks de soms spannende opdrachten, hebben ze met elkaar de grootste lol en daar gaat het uiteindelijk om” 

Waar je Wout Verstappen van kunt kennen? Hij maakte deel uit van de cast van Ghostrockers. Daarnaast heeft hij ook een stem voor de nieuwste Urbanus film ingesproken.

  • In Nederland is Cool Factor vanaf zondag 15 september iedere zondag om 17.30 uur te zien bij Nickelodeon. 
  •  In Belgie is Cool Factor vanaf zondag 15 september iedere zondag om 17.00 uur te zien bij Nickelodeon. 

Foto: Amy van Leiden

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 augustus 2019 /