Grenslanders beelden uit nieuwe tv-serie

Grenslanders: beelden uit de nieuwe tv-serie waar ik erg naar uit kijk. Deze bloedstollende thrillerreeks is namelijk opgenomen in Zeeuws-Vlaanderen. Het draait dan ook allemaal uit dat bijzondere gebied waar ik ben opgegroeid. Ik kijk nu al uit naar al die prachtige beelden. Via het YouTube-account van Erik de Bruyn, die verantwoordelijk was voor de regie en het scenario, vond ik onderstaande teasers.

Grenslanders is nu op dvd verkrijgbaar.

Kort over de serie: In deze nieuwe serie trekt Belgisch gerechtspsychiater Bert Dewulf (Koen De Bouw) zich het lot aan van een mysterieus Afrikaans meisje dat dolend werd aangetroffen in de grensstreek tussen West-, Oost- en Zeeuws-Vlaanderen. Op hetzelfde moment onderzoekt de Nederlandse politie-inspecteur Tara Dessel (Jasmine Sendar) een bloederige schietpartij op een plezierjacht. Al snel blijkt er een verband te zijn tussen beide zaken…

Hoofdrollen Grenslanders

De hoofdrollen in Grenslanders worden vertolkt door Koen De Bouw en de Nederlandse actrice Jasmine Sendar. Verder bestaat de Vlaamse en Nederlandse cast uit Wim Willaert, Herwig Ilegems, Adanna Unigwe, Sebastien Dewaele, Fedja Van Huêt, Monic Hendrickx, Ingrid De Vos, Chris Nietvelt, Anne-Laure Vandeputte, Astrid van Eck en Evelien Van Hamme.

Wil je meer over deze serie lezen, klik dan hier voor de artikelen over de cast, uitzenddatum en natuurlijk de verhaallijn.

Beelden Grenslanders

Horen, zien en zwijgen

Negerin mag je niet meer zeggen

Spannend…

Een heel bijzondere vis

Klik hier als je meer werk van Erik de Bruyn wilt ontdekken.

Grenslanders is een coproductie van Eyeworks Film & TV Drama, Column Film, Eén en Avrotros. Na het erg succesvolle Als de dijken breken werkt Eén opnieuw samen met Nederland voor een fictiereeks. Dat vind ik een mooie ontwikkeling! Op naar de volgende Nederlands-Vlaamse productie.

Bron foto: VRT / Nyklyn

Misschien vind je dit ook interessant:

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 juli 2019 /