30 jaar VTM meer dan 1,3 miljoen kijkers

30 jaar VTM heeft meer dan 1,3 miljoen kijkers getrokken. De show vol verrassingen, waarmee de zender zijn dertigste verjaardag vierde, was te zien op vrijdag 1 februari.

Ik heb ‘m zelf ook gezien en had persoonlijk nog net iets meer spektakel verwacht. Maar ik ben me er ook van bewust dat je in de zaal echt werd overdonderd door al die bekende tv-gezichten en optredens. Zelf had ik wat meer Wat Als of Tegen De Sterren Op voorbij willen zien komen. Denk dat de nieuwe tv-reeks Studio Tarara wat mij betreft meer een feestje wordt om naar te kijken. Die reeks wordt toch ook een beetje ontwikkeld in het kader van dit verjaardagsfeestje.

30 jaar VTM werd een aaneenschakeling van de meest memorabele tv-programma’s van de voorbije 3 decennia. Niet alleen de VTM-gezichten van nu, maar ook de iconen van vroeger waren van de partij. Die nostalgische trip werd duidelijk gesmaakt door de kijkers.

Op sociale media regende het felicitaties, maar ook op het kleine scherm vierde Vlaanderen massaal mee. De avond zelf zaten 1.212.000 kijkers voor het scherm, goed voor een zelden gezien marktaandeel van 61,7% (VVA 18-54). Zes op de tien kijkers stemden vrijdag dus af op de verjaardagsshow van VTM. Een record sinds de finale van K3 Zoekt K3 in 2015. Uitgesteld dikte het aantal kijkers nog aan tot 1.350.000 (live+2).

Wat vonden jullie er van? Welk programma staat voor jouw symbool voor 30 jaar VTM?

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 februari 2019 /