D5R: tweede deel seizoen vijf beschikbaar!

D5R: het tweede deel van seizoen vijf is beschikbaar! Althans voor nu nog even voor de Vlaamse fans. Vanaf de krokusvakantie kun je vanuit Nederland kijken via het YouTube kanaal van radiozender MNM. De eerste vier seizoenen waren te zien bij KETNET.

D5R is een realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school. Daarbuiten zijn ze ook onafscheidelijk. Hun levens, karakters en verhalen zijn letterlijk uit het leven gegrepen. Nu ze de middelbare school in Vilvoorde hebben afgemaakt, trekken ze met heel de groep naar Gent om er verder te gaan studeren. Het lijkt een droom die uitkomt. Maar samenleven en zelfstandig worden blijkt moeilijker dan gedacht.

De hoofdrollen worden weer vertolkt door Angela Jakaj (Leyla Akbel: 17), Liandra Sadzo (Kyra Dilen: 18), Sander Provost (Wout Fransen: 18), Thijs Antonneau (Vincent Deprez: 18) en Jamie-Lee Six (Amber Vossaert: 18).

D5R is een reeks geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium in samenwerking met Telenet, MNM, C&A en ondersteund door de Belgische tax-shelter. Het tweede deel is nu al beschikbaar op Play en Play More van Telenet. En vanaf de krokusvakantie via VRT.nu, MNM.be en het YouTube kanaal van MNM.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

17 januari 2019 /