Studio Tarara dit voorjaar bij VTM – bekijk de preview

Studio Tarara wordt dit voorjaar uitgezonden bij VTM. De hoofdrollen in deze serie worden gespeeld door Koen De Graeve, Frances Lefebure, Geert Van Rampelberg, Ruth Beeckmans, Peter Van den Begin en Janne Desmet.

Update 6 augustus 2019: Studio Tarara is ook op dvd uitgebracht. 

1993. Achter de schermen van VTM verliezen de acteurs van de populaire sketchshow Studio Tarara zich in een spiraal van zelfdestructie. Ricky (Koen De Graeve) is verslaafd aan drank en drugs. Sandra (Ruth Beeckmans) aan seks. En Jean (Peter Van den Begin) is een machtsgeile pervert. Er is hoop wanneer zowel Ricky als Sandra de liefde vinden, maar een onverwachte zelfmoord sleurt de hele studio mee in een onderzoek.

Back to the nineties

Tim Van Aelst: “Het is heerlijk om de jaren ’90 terug te brengen. Voor de jonge VTM-kijkers een throwback naar Vlaamse televisie in de nineties. Voor degenen die het zich nog herinneren een nostalgische terugblik. Studio Tarara is uiteraard een fictieve sketchshow, maar wel herkenbaar. We nemen de kijkers mee terug naar de gouden beginjaren van VTM met de jaren van ‘Rad van Fortuin’ en ‘Tien om te Zien’. De comedy zit in de sketchshow. De tragedie en de fictie in de verhalen achter de schermen.”

Actrice Ruth Beeckmans, die al eerder met Van Aelst werkte voor WAT ALS? En Safety First, noemt de sfeer op de set memorabel. “Elke dag word je gekatapulteerd naar de jaren ‘90, niet alleen qua looks maar ook in de manier van acteren. Ik geniet, zoveel is zeker.”

Ook Koen De Graeve werkte al eerder samen met productiehuis Shelter voor ‘WAT ALS?’: “Ik voel aan alles dat dit een fantastische reeks gaat worden. Je mag enerzijds sketches spelen en tegelijkertijd je tanden zetten in de fictie errond. Fijn ook om weer samen te werken met Ruth en ook met de acteurs die gestalte geven aan de andere personages.”

Studio Tarara is de eerste dramareeks van Shelter en Tim Van Aelst. De reeks werd gerealiseerd in samenwerking met VTM & Proximus, met de steun van het VAF & de Tax Shelter maatregel van de Vlaamse overheid en is binnenkort te zien bij VTM.

Bekijk de preview van Studio Tarara

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 januari 2019 /