Evi Hanssen uit Wie is de mol kan acteren!

Evi Hanssen uit Wie is de mol kan acteren! De Vlaamse presentatrice is op dit moment te zien in de Nederlandse versie van Wie is de Mol. Nu wordt ze vooral gepresenteerd als presentatrice en tafeldame van De Wereld Draait Door. Maar wist je dat ze ooit begonnen is als actrice. In 1995/1996 startte ze haar carrière namelijk bij Samson en Gert! In seizoen 5 en 6 was ze te zien als Sofie.

Sofie is het nichtje van meneer de burgemeester. Ze komt af en toe bij Samson en Gert over de vloer. De rol die – de op dat moment nog jonge – Evi Hanssen speelt is, die van een schoolgaande tiener die van grappen houdt, stoere jongens en muziek. Ze noemt meneer de burgemeester standaard Nonkeltje en Samson noemt haar Koffie. Ze kan dus acteren… Zo zou ze de kijkers van Wie is De Mol dus zomaar eens kunnen verrassen…

Wie is de Mol is iedere zaterdagavond om 20.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO1.

SPOILER ALERT Update: Evi Hanssen vloog er als eerste uit in de tweede aflevering die te zien was op 12 januari 2019.

Fotocredits: AVROTROS

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

4 januari 2019 /