Alle afleveringen van Over water in één keer kijken

Alle afleveringen van Over Water in één keer kijken? Het kan na de tweede aflevering – die op 23 december wordt uitgezonden – tot en met 31 december via Telenet, Proximus en VRT NU. Uiteraard zal er elke week op zondagavond op Eén zoals gepland een nieuwe aflevering van Over water te zien zijn. Dit is het eindejaarsgeschenk van Eén.

Vlaanderen heeft afgelopen zondag massaal afgestemd op de langverwachte psychologische dramareeks van Eén. Met 1.112.485 keken ze zondag naar de eerste aflevering van Over water. “Bij Eén willen we de kijkers bedanken door hen een week lang alle afleveringen aan te bieden”, zegt Olivier Goris, netmanager van Eén. “De Kerstvakantie is namelijk een ideale periode om samen thuis warme momenten te beleven. Bijvoorbeeld door samen de afleveringen van Over water na elkaar te bekijken. Wie wil die kan Over water bekijken wanneer hij of zij het wil.”

Hiermee geeft Eén een antwoord op de groeiende vraag van het publiek om te kijken naar Eén-programma’s waar en wanneer zij willen. “Je voor televisie zetten wanneer er iets spannends of relevant te zien is, blijft ontzettend populair. Dat bewijzen de kijkcijfers van afgelopen zondag”, zegt Olivier Goris. “Tegelijkertijd willen onze kijkers series ontdekken waar en wanneer ze dat willen. Vlaamse topkwaliteit als Over water willen we op de best mogelijke manier aanbieden. De reacties op de eerste aflevering van Over water zijn overweldigend. De fans moeten nu niet langer wachten en kunnen de volledige reeks ontdekken tijdens de eerste week van de kerstvakantie, dankzij onze partners Telenet en Proximus. We zijn super benieuwd naar de reacties op dit cadeautje.”

De volledige reeks van Over Water zal beschikbaar zijn na de 2de aflevering op 23 december tot en met 31 december via Telenet, Proximus en VRT NU.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 december 2018 /