Documentaire Urbanus 70 jaar

Documentaire Urbanus 70 vanaf 8 januari elke dinsdag om 21.30 uur op Eén. Zo start het Urbanus-jaar 2019 wat mij betreft op zijn best! Een documentaire vol bijzondere anekdotes en heerlijk archiefmateriaal over de peetvader van de Vlaamse komieken

Urbain Servranckx, de peetvader van alle Vlaamse komieken, wordt zeventig jaar. Hoog tijd voor antwoorden op deze en andere prangende vragen: kan Urbanus maat houden op de gitaar? Wat was er gebeurd als hij eerder een lief had gevonden? Hoe ziet de planeet Urbanus eruit? En moet het beste inderdaad nog komen? Zestien vrienden en collega’s gaan op zoek naar antwoorden in deze vijfdelige documentaire met nieuwe inzichten, bijzondere anekdotes en archiefmateriaal dat nooit verveelt.

Kijken jullie daarnaast ook uit naar de nieuwe Urbanus-film? Je leest er hier alles over.

Urbanus 70: vanaf 8 januari elke dinsdag om 21.30 uur op Eén.

De nieuwste film van Urbanus:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 december 2018 /