Wat als Jezus een beetje gierig was?

Wat als Jezus een beetje gierig was? Je kunt het zien op vrijdag 30 november in de nieuwste sketches van Wat Als?, die speciaal opgenomen zijn voor Rode Neuzen Dag XL, de slotshow van de goeddoelactie van VTM, Belfius en Qmusic nu vrijdag, heeft productiehuis Shelter vier nieuwe Wat als?-sketches gedraaid.

In de eerste sketch ‘Wat als Jezus te gierig was?’ speelt Koen De Graeve opnieuw Jezus Van Nazareth. Andere rollen zijn voor Boris Van Severen, Robrecht Vanden Thoren en Charlotte Timmers. Zij spelen ook mee in de volgende sketches. Van Wat Als? zijn nu al drie seizoenen gemaakt. Het programma leverde productiehuis Shelter zijn tweede International Emmy op. Ondertussen is daar ook een derde Emmy bijgekomen voor Hoe Zal Ik Het Zeggen?

Rode Neuzen Dag is de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius om jongeren met psychische problemen te helpen. De derde editie vindt plaats op vrijdag 30 november 2018 en focust zich dit jaar op de mentale gezondheid van jongeren op school. Daar brengen jongeren het meeste van hun tijd door en is de nood aan hulp groot. De droom is om zoveel mogelijk Rode Neuzen Scholen in Vlaanderen te hebben: scholen waar extra aandacht gegeven wordt aan mentale gezondheid. Rode Neuzen Dag hoopt op massale steun van heel Vlaanderen. Meer informatie op rodeneuzendag.be.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

29 november 2018 /