Trailer Urbanus: De Vuilnisheld

Trailer Urbanus: De Vuilnisheld is vandaag uitgekomen. Het belooft in ieder geval veel goeds voor de film, die vanaf 27 februari in Nederland en België te zien zal zijn in de bioscoop.

 

In ‘Urbanus: de Vuilnisheld‘ sluiten de volwassenen van Tollembeek een lucratieve deal met een schimmige Rus (bankier Jef Patat, vermomd als Igor De Rus). Igor mag gevaarlijk afval komen storten in Tollembeek gedurende een jaar en de inwoners zullen hiervoor grof betaald worden. Urbanus ziet hierin dé kans om een joekel van een verlovingsring te kopen om te kunnen trouwen met Juf Pussy. Maar uiteraard loopt alles in het honderd en de kinderen komen in opstand tegen het plan van de volwassenen.

De stemmencast van deze film mag er zijn. Zo speelt Urbanus natuurlijk zichzelf. Ludo Hellinx is de stem van Jef Patat en Juf Pussy wordt ingesproken door Frances Lefebure. Verder horen we bijvoorbeeld Ben Segers, Sven De Ridder, Tom Van Dyck, Sien Eggers en Pieter Embrechts.

De trailer van Urbanus: De Vuilnisheld ziet er in ieder geval goed uit.  Helemaal in lijn van de Urbanus-strips, zoals we die kennen. De film is vanaf 27 februari, zowel in Nederland als België te zien. Inmiddels is-ie ook op DVD verkrijgbaar.

Een aantal recente strips van Urbanus:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 oktober 2018 /