Zie mij graag seizoen 2 najaar 2018 op tv

Zie mij graag seizoen 2 najaar 2018 op tv met Stan van Samang, Alejandra Theus, Tine Embrechts, Inni Massez, Wouter Bruneel en Sanne Samina Hanssen. Wanneer het precies zover is, durf ik nog niet te zeggen. Maar Eén heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen later dit najaar op tv te zien zijn. Wat ons te wachten staat? Prille liefde en enthousiaste dates!

In het nieuwe seizoen van de feelgoodreeks Zie mij graag probeert de vriendengroep opnieuw het hoofd boven water te houden in het alledaagse (liefdes)leven. Eindelijk heeft Anna (Alejandra Theus) een punt kunnen zetten achter het hoofdstuk met haar ex Ben (Stan Van Samang) en stort ze zich voluit in de datingscene, vastbesloten om niet alleen oud te worden. De rollen zijn nu helemaal omgedraaid wanneer Ben tot inkeer komt en haar absoluut terug wil. Hij vangt echter bot.

Gelukkig vindt Ben afleiding bij – nieuwkomer in de reeks – Sien (Sanne Samina Hanssen) en wordt hij stapelverliefd op haar. Wanneer Anna beseft dat Sien niet zomaar de zoveelste in de rij is, komt dit toch harder aan dan ze had verwacht. Sas (Inni Massez) wil dan weer dringend terug pit brengen in haar relatie met Gunther (Wouter Bruneel), nadat ze voor de zoveelste keer in slaap zijn gevallen voor hun tv. Nicole (Tine Embrechts) begint een affaire met een getrouwde man, volgens haar ideaal: alleen de lusten, zonder de lasten. Tot hij plots met zijn koffers aan haar deur staat… De reeks wordt ook uitgezonden met audiodescriptie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

17 oktober 2018 /