Zie mij graag seizoen 2 najaar 2018 op tv

Zie mij graag seizoen 2 najaar 2018 op tv met Stan van Samang, Alejandra Theus, Tine Embrechts, Inni Massez, Wouter Bruneel en Sanne Samina Hanssen. Wanneer het precies zover is, durf ik nog niet te zeggen. Maar Eén heeft aangekondigd dat het nieuwe seizoen later dit najaar op tv te zien zijn. Wat ons te wachten staat? Prille liefde en enthousiaste dates!

In het nieuwe seizoen van de feelgoodreeks Zie mij graag probeert de vriendengroep opnieuw het hoofd boven water te houden in het alledaagse (liefdes)leven. Eindelijk heeft Anna (Alejandra Theus) een punt kunnen zetten achter het hoofdstuk met haar ex Ben (Stan Van Samang) en stort ze zich voluit in de datingscene, vastbesloten om niet alleen oud te worden. De rollen zijn nu helemaal omgedraaid wanneer Ben tot inkeer komt en haar absoluut terug wil. Hij vangt echter bot.

Gelukkig vindt Ben afleiding bij – nieuwkomer in de reeks – Sien (Sanne Samina Hanssen) en wordt hij stapelverliefd op haar. Wanneer Anna beseft dat Sien niet zomaar de zoveelste in de rij is, komt dit toch harder aan dan ze had verwacht. Sas (Inni Massez) wil dan weer dringend terug pit brengen in haar relatie met Gunther (Wouter Bruneel), nadat ze voor de zoveelste keer in slaap zijn gevallen voor hun tv. Nicole (Tine Embrechts) begint een affaire met een getrouwde man, volgens haar ideaal: alleen de lusten, zonder de lasten. Tot hij plots met zijn koffers aan haar deur staat… De reeks wordt ook uitgezonden met audiodescriptie.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2018 /