Gevoel voor tumor op NPO 3 en NPO Start Plus

Gevoel voor tumor zal in Nederland later dit najaar te zien zijn op NPO 3. Kun je daar nu niet op wachten? Dan kun je ‘m ook kijken via abonnementsdienst NPO Start Plus. Daarnaast is-ie ook al verkrijgbaar op dvd. Dus genoeg mogelijkheden om deze bijzondere dramareeks (opnieuw) te kijken.

Tristan Devriendt is een 25-jarige student geneeskunde die volop van het leven geniet. Hij krijgt plots het dramatische verdict te horen dat hij kanker heeft. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende clash van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.

Maarten Nulens (bekend van Beau Séjour) speelt de rol van Tristan en ook onder andere Els Dottermans, Dirk Van Dijck, Marthe Schneider, Tristan Versteven, Liesa Naert en Vic De Wachter zijn te zien in deze hartverwarmende reeks.

De makers: Het verhaal is bedacht door Leander Verdievel, Mathias Claeys (Eigen kweek, Dubbel leven) en Tom Goris (Witse, De Ridder). Tom Goris nam ook de regie voor zijn rekening.

Gevoel voor tumor is een coproductie van Eén en Sylvester, in samenwerking met Kom op tegen Kanker, met de financiële steun van het Stadsmarketingfonds van de Stad Gent en met de steun van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Sven Gatz en het Agentschap Zorg en Gezondheid van Vlaams minister Jo Vandeurzen, gerealiseerd door de Tax Shelter-maatregel van minister Gatz.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2018 /