Trailer Over water met Tom Dewispelaere en Kevin Janssens

Trailer Over Water: de nieuwe psychologische dramareeks van Eén met Tom Dewispelaere, Natali Broods, Ruth Becquart, Tom Van Dyck en Kevin Janssens. Vanaf 16 december op tv. Dit is Vlaamse fictie van internationale allure, geschreven en geproduceerd door Tom Lenaerts, Paul Baeten Gronda en Kato Maes.

Over water draait rond John Beckers, ooit Vlaanderens favoriete tv-ster. Hij heerste tijdens zijn gloriedagen als lieveling van de Vlaamse huiskamers over het kleine scherm en het publiek sloot hem in het hart. Maar het succes had een prijs: zware verslavingen aan drank en gokken sleurden John mee naar een duister dal en hij verloor bijna alles wat hij had opgebouwd. Populariteit, vrienden en succes verdwenen allemaal veel sneller dan ze kwamen…

Klik hier om alles over Over water te lezen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

15 oktober 2018 /