Trailer Over water met Tom Dewispelaere en Kevin Janssens

Trailer Over Water: de nieuwe psychologische dramareeks van Eén met Tom Dewispelaere, Natali Broods, Ruth Becquart, Tom Van Dyck en Kevin Janssens. Vanaf 16 december op tv. Dit is Vlaamse fictie van internationale allure, geschreven en geproduceerd door Tom Lenaerts, Paul Baeten Gronda en Kato Maes.

Over water draait rond John Beckers, ooit Vlaanderens favoriete tv-ster. Hij heerste tijdens zijn gloriedagen als lieveling van de Vlaamse huiskamers over het kleine scherm en het publiek sloot hem in het hart. Maar het succes had een prijs: zware verslavingen aan drank en gokken sleurden John mee naar een duister dal en hij verloor bijna alles wat hij had opgebouwd. Populariteit, vrienden en succes verdwenen allemaal veel sneller dan ze kwamen…

Klik hier om alles over Over water te lezen.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

15 oktober 2018 /