Trailer Over water met Tom Dewispelaere en Kevin Janssens

Trailer Over Water: de nieuwe psychologische dramareeks van Eén met Tom Dewispelaere, Natali Broods, Ruth Becquart, Tom Van Dyck en Kevin Janssens. Vanaf 16 december op tv. Dit is Vlaamse fictie van internationale allure, geschreven en geproduceerd door Tom Lenaerts, Paul Baeten Gronda en Kato Maes.

Over water draait rond John Beckers, ooit Vlaanderens favoriete tv-ster. Hij heerste tijdens zijn gloriedagen als lieveling van de Vlaamse huiskamers over het kleine scherm en het publiek sloot hem in het hart. Maar het succes had een prijs: zware verslavingen aan drank en gokken sleurden John mee naar een duister dal en hij verloor bijna alles wat hij had opgebouwd. Populariteit, vrienden en succes verdwenen allemaal veel sneller dan ze kwamen…

Klik hier om alles over Over water te lezen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

15 oktober 2018 /