Sarah de Roo speelt hoofdrol in Black-out

Sarah de Roo speelt de vrouwelijke hoofdrol in de nieuwe Vlaamse dramareeks Black-out. Vorige week – op 8 oktober 2018 – zijn de opnames voor deze politieke actiethriler gestart. De Roo kruipt in de huid van Annemie Hillebrand, de eerste vrouwelijke premier van België. Zij zal te zien zijn naast Geert Van Rampelberg.

Klik hier om alles over Black-out te lezen.

Waar kan ik Sarah de Roo van kennen? Onder andere van:

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 oktober 2018 /