Tiende seizoen De Buurtpolitie op tv

Tiende seizoen De Buurtpolitie vanaf maandag 3 september op VTM te zien. In deze jaargang van de scripted realityreeks De Buurtpolitie doet Charlotte De Groof full-time haar intrede. Zij kruipt in de huid van hoofdinspecteur Lotte Vissers. In seizoen 9 was ze al parttime te zien. Nu is ze de fulltime partner van Andy Peelman, die inspecteur Koen Baetens vertolkt.

Maar zij twee alleen kunnen niet de veiligheid van alle burgers garanderen. Rechercheurs Eric (Manoe Frateur) en Brigitte (Ilse La Monaca) worden ingeschakeld als het menens is. Robin (Henny Seroeyen) en Tom (Tim Ost) vormen het speciale interventieteam. Zij nemen de gevaarlijke acties voor haar beurt. Inspecteurs Floor (Ianthe Tavernier), Femke (Dorien Reynaert), Obi (Johan Kalifa Bals) en Aziz (Souliman De Croock) staan altijd stand-by om op patrouille of interventie te gaan. Onthaalbediende Patrick (Eric Peeters) is de man en stem van het volk. En commissaris Roger (Willy Herremans) ziet erop toe dat het korps -ook in het tiende seizoen De Buurtpolitie – alert en gedreven blijft.

Een kameel, een tijger, een smartphone stelende buizerd, een filmset die wordt opgeschrikt door een shooting, een miraculeuze verschijning van Jezus en de commissaris die ontvoerd wordt… De Buurtpolitie heeft het allemaal in petto dit tiende seizoen De Buurtpolitie.

Wist je dat er ook stripboeken van De Buurtpolitie zijn? Bekijk ze hier.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2018 /