Helena de Ridder voor even terug op Eén

Helena de Ridder voor even terug op Eén. Vanaf 4 september wordt het eerste seizoen elke dinsdag om 21.30 uur uitgezonden. In de serie De Ridder strijdt Clara Cleymans als openbaar aanklager Helena De Ridder voor meer rechtvaardigheid. Eén van mijn favorieten van de afgelopen jaren, waar ik werkelijk geen aflevering van heb gemist. Hij is ook in Nederland uitgezonden, dus ik kan me niet voorstellen dat deze aan je voorbij is gegaan. Maar als je ‘m nog niet gezien hebt, grijp dan nu je kans.

Eén zendt het eerste seizoen van de misdaadreeks De Ridder opnieuw uit. De reeks volgt de jonge, ambitieuze openbaar aanklager Helena De Ridder. Helena is scherp van geest en rad van tong. Ze heeft alles om het te maken als advocaat, maar wanneer een van haar zaken eindigt in een tragedie voelt ze zich verantwoordelijk en besluit ze van kamp te veranderen. Voortaan gaat ze door het leven als openbaar aanklager en bijt ze zich elke week telkens vast in een nieuwe zaak en vecht ze voor rechtvaardigheid

Naast Clara Cleymans in de hoofdrol spelen ook Dahlia Pessemiers-Benamar, Michaël Pas, Michael Vergauwen, Lynn Van Royen, Katelijne Damen, Dirk Van Dijck, Lucas Van den Eynde en Stefaan Degand mee. De reeks wordt ook uitgezonden met audiodescriptie.

De Ridder: vanaf 4 september elke dinsdag om 21.30 uur op Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2018 /