Vlaams Kijken krijgt nieuwe lay-out

Vlaams Kijken krijgt een nieuwe lay-out. Daar kun je wat hinder door ondervinden, omdat niet alles meer lekker met elkaar communiceert. Handmatig moet ik het één en ander om gaan zetten. Dat kan iets langer duren, omdat ik dit alleen in mijn vrije uurtjes kan doen. Maar ik kan jullie één ding beloven; de site wordt er alleen maar fijner van. Ook mobiel. Kortom voor al je inspiratie op het vlak van Vlaamse films en series moet je hier zijn.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

25 maart 2018 /