Cast Gevoel voor tumor met Maarten Nulens, Els Dottermans en Dirk Van Dijck

Cast Gevoel voor tumor bevat wat mij betreft écht mooie namen. Zo wordt de hoofdrol gespeeld door Maarten Nulens, die al schitterde in Beau Séjour. Zijn ouders worden gespeeld door twee rotten in het vak: Els Dottermans en Dirk van Dijck. En wat dacht je van Vic De Wachter; vind ik persoonlijk een erg goede acteur (uit bijvoorbeeld Salamander en Vossenstreken). Ik zit vanavond om 21.30 uur dus voor de tv en schakel in op Eén.

De personages op een rijtje:

Tristan Devriendt (Maarten Nulens)
Een gedreven en ambitieuze geneeskundestudent én een volbloed levensgenieter. Alles gaat hem voor de wind en daarom schrikt iedereen wanneer juist hij kanker krijgt. Voor Tristan wordt het meer dan alleen een strijd op leven en dood.

Myriam Van Damme (Els Dottermans)
Myriam is de moeder van Tristan en de echtgenote van Dirk Devriendt. Myriam is een warme en lieve vrouw, maar door haar onzekerheid komt ze vaak nogal druk over. Wanneer haar zoon ziek wordt, wil ze er een beetje té veel voor hem zijn.

Dirk Devriendt ( Dirk Van Dijck)
Dirk is naast vader van Tristan, ook de trotse zaakvoerder van ‘Tegels Devriendt’. Hij leeft voor zijn tegels, tot grote frustratie van zijn vrouw Myriam. Dirk vindt het ook moeilijk om zijn emoties te tonen. Als Tristan ziek wordt, kan hij dat moeilijk plaatsen.

Hanne Vanderjeugd (Marthe Schneider)
De ouders van Hanne zijn allebei vroeg gestorven en sindsdien woont Hanne bij haar grootvader, die al enkele jaren met een hersentumor sukkelt. Haar droom is om een webshop uit te bouwen met zelfgebreide mutsen en sjaals. Hanne vaart haar eigen koers en net dat maakt haar zo anders en aantrekkelijk…

Marcel Vanderjeugd (Vic De Wachter)
Marcel is de grootvader van Hanne en gastheer van een zeldzame hersentumor. Die tumor heeft zich op een onbereikbare plaats genesteld waardoor Marcel en zijn tumor al vier onafscheidelijk zijn. Marcel kent het zieknhuis als zijn broekzak: de ideale mentor voor Tristan.

Inge Devriendt (Liesa Naert)
Inge is de dochter van Dirk en Myriam en de zus van Tristan. In tegenstelling tot haar zorgeloze broer, is Inge een bodemloos vat vol complexen. Hoewel zij en Tristan nooit de beste band hadden, groeien ze door zijn ziekte steeds dichter naar elkaar toe.

Didier (Tristan Versteven)
Didier, de man van Inge, is één brok stabiele rust die zijn vrouw heel graag ziet. Hij windt zich, in tegenstelling tot Inge, vrijwel nooit op en is haar rots in de branding. Zo geeft hij Inge de zekerheid die ze nodig heeft.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

18 maart 2018 /