Zie Mij Graag met Stan Van Samang en Alejandra Theus gemist?

Zie mij graag met Stan Van Samang en Alejandra Theus gemist? Deze serie werd vorig jaar uitgezonden op Eén. Maar niet getreurd: ik heb ontdekt dat je deze serie ook op DVD kunt aanschaffen. En dat is wat mij betreft echt de moeite waard. Ik heb namelijk iedere aflevering met veel plezier gekeken.

In de herkenbare 13-delige fictiereeks zet Anna (Alejandra Theus) na het bedrog van haar man Ben (Stan Van Samang) een punt achter hun huwelijk en probeert ze haar leven met goede moed terug op de rails te zetten. Maar hoe moet ze nu verder met haar leven en haar kinderen Lou en Vic, waardoor ze voor eeuwig verbonden zal blijven met haar ex?

Hoewel ze soms liever permanent onder haar fleecedeken zou wonen, probeert Anna haar nieuwe leven enthousiast te omarmen. Gesteund door haar twee beste vriendinnen Saskia (Ini Massez) en Nicole (Tine Embrechts) en de nodige shapewear gaat ze vol frisse moed op zoek naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Intussen worstelt Ben zelf ook met problemen, samen met zijn beste vriend Gunther (Wouter Bruneel), de man van Saskia.

Zie mij graag werd bedacht en geschreven door Siska Leemans (Kinderen van Dewindt, Emma) en Hilde Pallen (Tom & Harry, Dubbelleven), die voor de reeks uit hun eigen levenservaring hebben geput. Cecilia Verheyden (Achter de wolken, Vermist) en Toon Slembrouck (Tom & Harry, Rang 1) namen samen de regie voor hun rekening.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 maart 2018 /