Salamander Seizoen 2 op DVD verkrijgbaar

Salamander Seizoen 2 is op DVD verkrijgbaar! Goed nieuws voor iedereen die ‘m nog eens rustig terug wil kijken. Wist je dat de serie daarnaast op Videoland staat? Zelf ga ik ‘m via die weg lekker bingewatchen (al moet ik nog even geduld hebben, want ze plaatsen iedere week maar een aflevering en het seizoen loopt nog). Mocht je seizoen 1 hebben gemist, dan kun je ‘m ook via deze streamingsdienst kijken. Wil je ‘m toch echt op DVD dan is dat mogelijk, maar ik vind ‘m persoonlijk wel aan de prijs.

Het verhaal:
Hoofdinspecteur Paul Gerardi speelt – zoals in het eerste seizoen – de hoofdrol en raakt hij betrokken bij een complot op het allerhoogste niveau. Dit keer draait de samenzwering rond het bezit van diamantmijnen. Gerardi is er als enige van overtuigd dat de ontbonden groep Salamander daarbij betrokken is en start een onderzoek. Maar zo zet hij zijn leven en dat van zijn dochter op het spel. Dit nieuwe verhaal is goed voor tien weken opperste suspense.

Salamander 2 kan rekenen op een getalenteerde cast met opnieuw Filip Peeters in de rol van hoofdinspecteur Gerardi. Daarnaast keren ook Leah Thys, Wim Opbrouck, Koen Van Impe en Tine Reymer terug, en is er een glansrol voor Violet Braeckman, die in het eerste seizoen debuteerde als Gerardi’s dochter. Ook de ploeg van de tweede reeks blijft grotendeels dezelfde, met Ward Hulselmans als scenarist, Frank Van Mechelen als regisseur, Lou Berghmans als DOP/cameraman en Eric Wirix als producent.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 februari 2018 /