Professor T. seizoen 3 najaar 2018 op Eén

Professor T. seizoen 3 wordt najaar 2018 uitgezonden op Eén. Op dit moment zijn ze druk met de montage van de populaire serie. Niet alleen in Vlaanderen is het succes; de serie heeft nu zelfs een Franse remake. Dat is echt uniek. Het is de allereerste keer dat een Vlaamse reeks een Franse remake heeft gekregen. Mathieu Bisson speelt Professeur Julien ‘T.’ Tardieu.

Koen De Bouw – die in het origineel de hoofdrol spelt – kijkt erg uit naar de uitzending. “De eigenzinnige Professor T. vorm geven was één van de grotere uitdagingen in mijn carrière, dus uiteraard ben ik zeer benieuwd hoe mijn Franse collega de professor gaat neerzetten”, aldus de Vlaamse topacteur. “Al ben ik natuurlijk vooral blij dat onze eigen Vlaamse reeks internationaal zo goed ontvangen wordt.” T. is bijvoorbeeld op Videoland in ons land te zien, maar werd ook in Groot-Brittannië, Spanje en Australië uitgezonden. Ook Duitsland heeft net als de Fransen zijn eigen versie.

Professor T. is bedacht door Paul Piedfort (De Hel van Tanger, Aspe) voor Eén en wordt geregisseerd door Indra Siera (Oud België). De Vlaamse reeks wordt gerealiseerd in samenwerking met de stad Antwerpen en de Universiteit Antwerpen. Professor T. is een programma van Skyline Entertainment voor Eén, in coproductie met Gardner and Domm. Beta Film verzorgt de internationale verkoop van de reeks.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

23 februari 2018 /