Professor T. seizoen 3 najaar 2018 op Eén

Professor T. seizoen 3 wordt najaar 2018 uitgezonden op Eén. Op dit moment zijn ze druk met de montage van de populaire serie. Niet alleen in Vlaanderen is het succes; de serie heeft nu zelfs een Franse remake. Dat is echt uniek. Het is de allereerste keer dat een Vlaamse reeks een Franse remake heeft gekregen. Mathieu Bisson speelt Professeur Julien ‘T.’ Tardieu.

Koen De Bouw – die in het origineel de hoofdrol spelt – kijkt erg uit naar de uitzending. “De eigenzinnige Professor T. vorm geven was één van de grotere uitdagingen in mijn carrière, dus uiteraard ben ik zeer benieuwd hoe mijn Franse collega de professor gaat neerzetten”, aldus de Vlaamse topacteur. “Al ben ik natuurlijk vooral blij dat onze eigen Vlaamse reeks internationaal zo goed ontvangen wordt.” T. is bijvoorbeeld op Videoland in ons land te zien, maar werd ook in Groot-Brittannië, Spanje en Australië uitgezonden. Ook Duitsland heeft net als de Fransen zijn eigen versie.

Professor T. is bedacht door Paul Piedfort (De Hel van Tanger, Aspe) voor Eén en wordt geregisseerd door Indra Siera (Oud België). De Vlaamse reeks wordt gerealiseerd in samenwerking met de stad Antwerpen en de Universiteit Antwerpen. Professor T. is een programma van Skyline Entertainment voor Eén, in coproductie met Gardner and Domm. Beta Film verzorgt de internationale verkoop van de reeks.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

23 februari 2018 /