Tweede seizoen Spitsbroers: kijk de eerste beelden

Tweede seizoen van Spitsbroers gaat maandag 4 september van start op VTM. Dat betekent dus nog even geduld hebben. Gelukkig hebben wij de eerste beelden. Echt, ik kijk zo uit naar dit langverwachte tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Spitsbroers is één van de eerste series die ik meteen op de voet heb gevolgd. Ja, dat was af en toe lastig hoor om beelden van een commerciële Vlaamse zender in Nederland te kijken. Maar gelukkig kan dat nu wel met de VTM-app en via de website (echt een aanrader!). Uiteindelijk had ik niet zo moeilijk moeten doen, want Fox had vervolgens ook de rechten gekocht en begon vrij vlot met uitzenden.

Of Fox ook het tweede seizoen van Spitsbroers meteen gaat uitzenden, durf ik nog niet te zeggen. Ik heb het nagevraagd bij de productiemaatschappij, maar die konden me nog niets vertellen. Natuurlijk ben ik actief aan het zoeken naar nieuws… Heb ik dat, dan plaats ik dat op mijn blog. Maar voor nu kunnen we in ieder geval al genieten van de trailer. En vanaf maandag 4 september om 21.45 uur dus op VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

24 augustus 2017 /