Tweede seizoen Spitsbroers: kijk de eerste beelden

Tweede seizoen van Spitsbroers gaat maandag 4 september van start op VTM. Dat betekent dus nog even geduld hebben. Gelukkig hebben wij de eerste beelden. Echt, ik kijk zo uit naar dit langverwachte tweede seizoen.

Het eerste seizoen van Spitsbroers is één van de eerste series die ik meteen op de voet heb gevolgd. Ja, dat was af en toe lastig hoor om beelden van een commerciële Vlaamse zender in Nederland te kijken. Maar gelukkig kan dat nu wel met de VTM-app en via de website (echt een aanrader!). Uiteindelijk had ik niet zo moeilijk moeten doen, want Fox had vervolgens ook de rechten gekocht en begon vrij vlot met uitzenden.

Of Fox ook het tweede seizoen van Spitsbroers meteen gaat uitzenden, durf ik nog niet te zeggen. Ik heb het nagevraagd bij de productiemaatschappij, maar die konden me nog niets vertellen. Natuurlijk ben ik actief aan het zoeken naar nieuws… Heb ik dat, dan plaats ik dat op mijn blog. Maar voor nu kunnen we in ieder geval al genieten van de trailer. En vanaf maandag 4 september om 21.45 uur dus op VTM.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 augustus 2017 /