Elindo Avastia start YouTube-kanaal

Elindo Avastia start YouTube-kanaal. Deze week is zijn eerste video online gegaan met de titel ‘Allez Elindo’. In deze video duikt hij onder in de Vlaamse cultuur en doet hij dingen die hij, in de afgelopen 3 jaar dat hij in België woont, nog nooit heeft gedaan. Het idee voor “Allez Elindo” ontstond een paar weken geleden. “Toen ik na 3 jaar voor het eerst het Atomium in Brussel zag, realiseerde ik me dat ik eigenlijk totaal niet geïntegreerd ben’, vertelt Elindo.

In de eerste video gaat de Nederbelg de uitdaging aan om Belgisch eten blind te proeven, dat door bekende Vlaming Wout Verstappen wordt meegebracht. ‘Vol-au-vent, Gentse waterzooi, vogelnestjes en jagerschotel hoeft niemand me voor te schotelen’, zegt Elindo met een vies gezicht. Echter zal Wout, die Elindo een Belgische delicatesse voorschotelt er zelf ook aan moeten geloven. Als tegenprestatie zal Elindo namelijk ook een bijzonder Nederlands gerecht onder de cloche plaatsen.

Naast “Allez Elindo” zullen er in de komende weken nog meer video’s online komen met titels als: “In Duet Met”, waarin Elindo samen met bekende en onbekende vrienden uit het vak, musicalnummers ten gehore zal brengen, “#Selfieking”, waarin Elindo de uitdaging aangaat om de ultieme “Koning der Selfie’s” te worden en “#Badeend”, waarin hij de meest uiteenlopende challenges zal uitvoeren. Benieuwd naar deze bijzondere avonturen? Op het gelijknamige YouTube-kanaal zal Elindo Avastia iedere woensdag om 16.00u een nieuwe video uploaded!

Elindo Avastia is een Nederlandse (musical) acteur. En werd in Nederland bekend door zijn rol, als Tom Bosch, in de KRO-serie VRijland. Elindo is momenteel te zien als hoofdrolspeler in de Studio100 –serie Ghost Rockers.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

28 oktober 2016 /