Doodsangsten voor Sven de Ridder in Jonas & Van Geel

Op dinsdag 25 oktober 2016 ontvangt de drukst bezochte zetel van het land opnieuw de crème de la crème van de Vlaamse showbusiness. Erik Van Looy, Sam Gooris en Sven De Ridder zijn samen te gast in Jonas & Van Geel. Al zal die laatste zich dat mogelijk beklagen. Hij wordt door Jonas geconfronteerd met zijn allergrootste angst: hoogtes. Gelukkig is er in de zetel nog net voldoende plaats voor enkele internationale gasten: popsensatie Little Mix.

Erik Van Looy heeft een belangrijke week achter de rug. Zijn nieuwe film De Premier is in première gegaan. Een regendans met Sam Gooris moet hem een handje helpen en veel volk naar de cinema lokken. Jonas ontdekt dat gasten van deze avond heel wat raakvlakken hebben. Sam en Sven zaten samen op school, Sven en Erik hebben beide een voorliefde voor Amerika en de drie mannen zijn grote voetbalfans. Al zijn ze wel alle drie verdeeld over diverse clubs. Benieuwd wie zijn kleuren het best verdedigt in een rondje ‘drunk penalties’. Wie mikt na 15 keer ronddraaien het best op doel?

Angsten hebben de heren uiteraard ooken daar wil therapeut Jonas hen graag vanaf helpen. Sam heeft een panische angst voor ratten, Sven is bang voor dieptes en een tattoo met het logo van Beerschot zou een ware nachtmerrie zijn voor Antwerp-fan Erik. Het lot beslist dat Sven met zijn hoogtevrees geconfronteerd zal worden. Alleen weet hij geblinddoekt niet dat die hoogte… lang niet zo hoog is als hij denkt.

Na een duet vol met liefde op Hoeveel Ik Van Je Hou van politici Liesbeth Homans en Bart Tommelein zorgt de Britse meidengroep Little Mix voor wat girl power. Sinds hun overwinning in de Britse X-Factor 5 jaar geleden, verkochten ze wereldwijd al meer dan 17 miljoen albums. Volgende maand brengen ze hun 5de album Glory Days uit. Ze vertellen Jonas er alles over en krijgen heel de studio aan het dansen met hun nieuwe single Shout Out To My Ex.

Aflevering 15 is te zien op dinsdag 25 oktober 2016 om 20.35 bij VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

25 oktober 2016 /