CORDON: Wie haalt het, Manou Kersting of Robbie Cleiren ?

Het zijn belangrijke momenten in de transitzone van hetCordon: nadat de eerste evacuatiepoging van gezonde burgers uitmondde in een bloedige schietpartij, wordt nu heel voorzichtig een tweede poging voorbereid. De spanning is te snijden aan beide kanten van de sluizen, en dan vooral bij Nald en Jana: hij is doodsbang dat ze hem verklikt als ze buiten komt, zij weet dat elke seconde haar laatste kan zijn. Twee mannen vechten in de transitzone een harde strijd uit: Carl, die zijn vrouw Denise heeft achtergelaten in het cordon om met hun kleinkind te ontsnappen en Mike, de bullebak die al weken met Denise aanpapte, maar haar ook ondertussen dumpte. Maar één van de twee zal de transitzone levend verlaten… wie zal het zijn?


Aflevering 7 van Cordon is te zien op maandag 17 oktober 2016 om 21.45 bij VTM.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2016 /