De Bevrijding uit het Cordon: Krijgt Jana een tweede kans?

De bevrijding uit het Cordon, hét langverwachte moment voor zij die al 47 dagen opgesloten zaten, draaide uit op een fiasco. Toon (Steve Geerts), die niet door de tests raakte omdat hij misschien toch drager is van het virus, hield het niet langer uit en wist zichzelf met geweld een weg te banen doorheen de transitzone, terwijl hij Jana, onder schot hield. Zij kon hem uiteindelijk toch overmeesteren, Toon is neergeschoten.

Regeringsambtenaar Lommers, die de druk van buitenaf voelt, geeft dokter Cannaerts (Johan Van Assche) het bevel om de mensen in de transitzone opnieuw te testen. Paniek in het tentenkamp waar Jana en Karl (Robbie Cleiren) met zijn pasgeboren kleindochter verblijven.

Ondertussen wordt Tyl (Ricko Otto) nog steeds in quarantaine gehouden in de militaire faciliteit. De jongen is immers goud waard vanwege zijn immuniteit voor het virus.

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 oktober 2016 /