Start vierde seizoen De Ridder gemist?

Start vierde seizoen deridder_clara_cleymans_seizoen4De Ridder gemist? Geen paniek. Je hebt nog tot donderdag 15 september 2016, 21.25u om deze aflevering terug te kijken via de website van tv-zender Eén. Zelf kwam ik er vrijdagochtend achter dat ik m’n recorder vergeten in te stellen was. Ja, dat had ik wel geprobeerd, maar toen waren de programma’s van donderdag nog niet beschikbaar en kon ik dus nog niets doen. En toen vergat ik het dus…

Als dan de eerste tweets over de start van het vierde seizoen van De Ridder voorbij komen dan denk je wel even ****. Meteen heb ik nog gekeken of er herhalingen gepland stonden op tv (volgens mij niet; ik kon ze in ieder geval niet vinden). Toen ben ik online gaan zoeken in de krochten van het internet. Misschien had iemand ‘m tenslotte al gedeeld. Ook daar geen geluk. En toen ontdekte ik dus de website van Eén. Op de pagina van De Ridder stond op dat moment nog niets aangegeven, maar ik zag dat ze een Herbekijk-rubriek hebben. En hoera, niet veel later verscheen inderdaad de eerste aflevering daar online. Ik heb ‘m alvast gekeken en ik kan je zeggen: het is de moeite waard om ‘m terug te kijken en de recorder vervolgens goed te installeren.

Ditmaal geen dertien afleveringen met afgeronde verhalen, maar acht afleveringen met één doorlopend verhaal: de bordeelmoorden. De schokkende, brutale moordpartij in het bordeel betekent het startpunt van een intensief en slopend moordonderzoek. Substituut Helena De Ridder (Clara Cleymans) gaat meteen op zoek naar de dader. Ze krijgt daarbij de hulp van hoofdinspecteur Zohra El Zarkaoui (Dahlia Pessemiers-Benamar) en een nieuwe onderzoeksrechter, de knappe (echt waar! – hij heeft wel wat weg van Russell Crowe) en doortastende Pieter-Jan Aelbrecht (Joris Van den Brande).

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 september 2016 /