Eigen Kweek derde seizoen is het laatste

Update: het derde en laatste seizoen van Eigen Kweek start op 1 januari 2019.
Eigen Kweek komt ten vroegste in het voorjaar van 2017 weer terug op Eén met het derde én laatste seizoen. De zes nieuwe afleveringen zijn in het voorjaar en de zomer van 2016 opgenomen. Hoe eindigt het wiet-avontuur voor de familie Welvaert?

Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Rhoda Montemayor en Maaike Cafmeyer nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening. Gemiddeld haalde het tweede seizoen van Eigen kweek 1.953.015 kijkers (live en uitgesteld kijken) en gemiddeld bijna 62 procent marktaandeel.

Het derde seizoen begint waar het tweede geëindigd is: Chantal beseft dat de broer van ‘den Ollander’ de waarheid sprak, en dat de familie Welvaert effectief wiet heeft gekweekt voor hem en voor zijn broer vijf jaar eerder. Maar kan Chantal dit bewijzen? Ria en de Welvaerts hebben niets in de gaten en begrijpen niet waarom Chantal ineens zo kil doet tegen hen.

De opnames zijn – net als in de eerste twee seizoenen – grotendeels opgenomen in de West-Vlaamse gemeente Heuvelland. Eigen kweek is een productie van Eyeworks Film & TV drama voor Eén, in een regie van Joël Vanhoebrouck en naar een scenario van Bas Adriaensen, Mathias Claeys, en Philippe De Schepper.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

1 september 2016 /