Eigen Kweek derde seizoen is het laatste

Update: het derde en laatste seizoen van Eigen Kweek start op 1 januari 2019.
Eigen Kweek komt ten vroegste in het voorjaar van 2017 weer terug op Eén met het derde én laatste seizoen. De zes nieuwe afleveringen zijn in het voorjaar en de zomer van 2016 opgenomen. Hoe eindigt het wiet-avontuur voor de familie Welvaert?

Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Rhoda Montemayor en Maaike Cafmeyer nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening. Gemiddeld haalde het tweede seizoen van Eigen kweek 1.953.015 kijkers (live en uitgesteld kijken) en gemiddeld bijna 62 procent marktaandeel.

Het derde seizoen begint waar het tweede geëindigd is: Chantal beseft dat de broer van ‘den Ollander’ de waarheid sprak, en dat de familie Welvaert effectief wiet heeft gekweekt voor hem en voor zijn broer vijf jaar eerder. Maar kan Chantal dit bewijzen? Ria en de Welvaerts hebben niets in de gaten en begrijpen niet waarom Chantal ineens zo kil doet tegen hen.

De opnames zijn – net als in de eerste twee seizoenen – grotendeels opgenomen in de West-Vlaamse gemeente Heuvelland. Eigen kweek is een productie van Eyeworks Film & TV drama voor Eén, in een regie van Joël Vanhoebrouck en naar een scenario van Bas Adriaensen, Mathias Claeys, en Philippe De Schepper.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

1 september 2016 /