Cordon 2: Tweede seizoen start 5 september op VTM

Cordon 2 start op maandag 5 september op VTM. Ik kijk echt uit naar het tweede seizoen van deze geweldig spannende serie en hoop dat ik ‘m vanuit Nederland ook kan gaan volgen. Via de VTM-app is dat sinds de update veel lastiger geworden.

In Nederland is het eerste seizoen van Cordon door FOX uitgezonden. Dus ik hoop dat zij ook het tweede seizoen hebben aangekocht… Heb hier online alleen nog niets over kunnen vinden. Zie wel dat er net als mij veel meer Nederlandse fans van deze serie zijn, die op verschillende FB-pagina’s (zowel van de serie als van FOX) informeren naar waar we Cordon kunnen kijken.

Wat we kunnen verwachten? Zo wordt de serie omschreven in de najaarspresentatie van Medialaan:

“40 dagen duurt het Cordon al. Niemand kan er in of er uit zolang het dodelijke tropische virus niet onder controle is. Duizenden mensen zitten er nog vast en trotseren een nog groter gevaar, want meer en meer geldt in de straten van Antwerpen het recht van de sterkste. Of van diegene met de meeste wapens. Buiten het Cordon lijkt Operatie Doofpot te beginnen en zijn er meer vragen dan antwoorden.

Vertrouwde namen zoals Wouter Hendrickx en Liesa Van der Aa en nieuwe gezichten zoals Matthias Sercu en Carry Goossens in een spannend tweede seizoen van de successerie dat onmiddellijk start waar het eerste seizoen eindigde.”

Nu op dvd:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 augustus 2016 /