Chris Van den Durpel dit najaar terug op VTM

Chris Van den Durpel keert later dit najaar terug op VTM! Ik vind hem echt geweldig. Zijn typetjes zorgen altijd voor een lach op mijn gezicht. Juist, omdat het alles behalve standaard personages zijn, maken ze echt iets in je los. Denk bijvoorbeeld aan Kamiel Spiessens. Vanaf het moment dat ik dit alter ego van Chris Van den Durpel in 1995 op tv zag, heb ik al een ongemakkelijk gevoel bij die man. Niet vervelend ongemakkelijk hoor… maar het zorgt er wel voor dat je echt in zijn shows wordt getrokken. Ik ben dan ook nieuwsgierig naar de nieuwste show van Chris Van den Durpel.

Wat we kunnen verwachten? Medialaan omschrijft het zo in de najaarspresentatie: “Terwijl de halve wereld op zeldzame Pokémon jaagt, zit ook Chris Van den Durpel al een tijdje achter vreemde figuren aan. Hij werkt aan een gloednieuw sketchprogramma voor VTM met heel wat nieuwe typetjes. Maar ook legendes als Kamiel Spiessens, Ronny King, Jimmy B passen zich aan aan de Pokémon GO-generatie en worden helemaal klaargestoomd voor de wereld van Snapchat, Instagram en Twitter.”

“Toen ik enkele weken geleden mijn kasten uitmestte, botste ik op een heleboel pruiken die er een beetje verwilderd bijlagen. Ik zette er eentje op en wonderwel paste ze nog. Eén blik in de spiegel en de goesting was er weer. De vele typetjes opnieuw tot leven brengen online en op televisie en ze laten inspelen op de sociale media, wordt een leuke uitdaging waar ik reikhalzend naar uitkijk”, aldus Chris Van den Durpel

Bekijk meer van Chris van den Durpel:

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 augustus 2016 /