Spitsbroers: het tweede seizoen komt er aan

Spitsbroers: het tweede seizoen van deze populaire VTM-serie komt er aan. In Genk is productiehuis deMENSEN begonnen met de opnamen van Spitsbroers 2, het vervolg op de succesvolle reeks over de familie Moerman die vorig jaar gemiddeld 712.000 kijkers (33,4% op VVA 18-54) had. In dit nieuwe verhaal heeft Dennis Moerman maar één doel: z’n ploeg kampioen maken en zo een vette transfer versieren naar een buitenlandse topclub.

spitsbroers_s2_aankondiging_003

Natuurlijk kruipt Oscar Willems weer in de huid van Dennis Moerman en ook Louis Talpe ontbreekt niet als Roel Thevenage. Zij krijgen concurrentie van de nieuwste spits van Racing Genk, de Nederlandse hunk Manuel Broekman. Verder wordt de cast versterkt met Lucas Van den Eynde, Eva Binon en Mathijs F. Scheepers.

Waar Dennis (een rol van Joren Seldeslachts) weer voor resultaat met de club gaat, daar probeert broer Alan zijn voetbaldroom te vergeten. Hij doet zijn best op het rechte pad te blijven met de hulp van zijn vriendin Nina (Lynn Van Royen).

Cast Spitsbroers

Viv Van Dingenen  en Kris Kuppens keren terug als vader en moeder Moerman, net zoals Ella Leyers (Shari), Sien Eggers (Oma Marilou), Gökhan Girginol (Ibi), Tom Van Bauwel (trainer Guido Spechtmans), Kürt Rogiers (clubmanager  KRC) en Mike Verdrengh (clubvoorzitter Beernaert).

De scenario’s werden geschreven onder leiding van bedenker Kristof Hoefkens en regisseur Gijs Polspoel. De volgende dagen wordt nog intensief gedraaid in het stadion van KRC Genk. Later verhuist de productie naar andere locaties in en rond Genk.

Spitsbroers 2 is een productie van deMENSEN, in samenwerking met Telenet, Beobank, Napoleon Games, de stad Genk en voetbalploeg KRC Genk.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

8 juni 2016 /