Spitsbroers: het tweede seizoen komt er aan

Spitsbroers: het tweede seizoen van deze populaire VTM-serie komt er aan. In Genk is productiehuis deMENSEN begonnen met de opnamen van Spitsbroers 2, het vervolg op de succesvolle reeks over de familie Moerman die vorig jaar gemiddeld 712.000 kijkers (33,4% op VVA 18-54) had. In dit nieuwe verhaal heeft Dennis Moerman maar één doel: z’n ploeg kampioen maken en zo een vette transfer versieren naar een buitenlandse topclub.

spitsbroers_s2_aankondiging_003

Natuurlijk kruipt Oscar Willems weer in de huid van Dennis Moerman en ook Louis Talpe ontbreekt niet als Roel Thevenage. Zij krijgen concurrentie van de nieuwste spits van Racing Genk, de Nederlandse hunk Manuel Broekman. Verder wordt de cast versterkt met Lucas Van den Eynde, Eva Binon en Mathijs F. Scheepers.

Waar Dennis (een rol van Joren Seldeslachts) weer voor resultaat met de club gaat, daar probeert broer Alan zijn voetbaldroom te vergeten. Hij doet zijn best op het rechte pad te blijven met de hulp van zijn vriendin Nina (Lynn Van Royen).

Cast Spitsbroers

Viv Van Dingenen  en Kris Kuppens keren terug als vader en moeder Moerman, net zoals Ella Leyers (Shari), Sien Eggers (Oma Marilou), Gökhan Girginol (Ibi), Tom Van Bauwel (trainer Guido Spechtmans), Kürt Rogiers (clubmanager  KRC) en Mike Verdrengh (clubvoorzitter Beernaert).

De scenario’s werden geschreven onder leiding van bedenker Kristof Hoefkens en regisseur Gijs Polspoel. De volgende dagen wordt nog intensief gedraaid in het stadion van KRC Genk. Later verhuist de productie naar andere locaties in en rond Genk.

Spitsbroers 2 is een productie van deMENSEN, in samenwerking met Telenet, Beobank, Napoleon Games, de stad Genk en voetbalploeg KRC Genk.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

8 juni 2016 /