Eigen Kweek seizoen 2 start vanavond

Eigen Kweek seizoen 2 start vanavond (21 februari) om 21.20 uur op Eén. De tweede reeks van de serie begint vier jaar na de eenmalige wietteelt van de familie Welvaert.

Frank (Wim Willaert) en Julita (Rhoda Montemayor) zijn ondertussen de trotse ouders van zoontje Franky (Quinten Somers). Een eerste kleinkind dus voor Jos (Dirk Van Dijck) en Ria (Sien Eggers). Voor Ria een droom die uitkwam, en toch blijft het kriebelen: een tweede kleinkind zou meer dan welkom zijn. En dus deelt moederkloek Ria weer volop goedbedoelde tips met schoondochter Julita.

Eigen kweek: vanaf 21 februari elke zondag om 21.20 uur op Eén

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

21 februari 2016 /