Auwch! Ben Segers en Axel Daeseleire

Auwch! is de nieuwe serie van Ben Segers en Axel Daeseleire die vanaf dit voorjaar op Vier wordt uitgezonden. Wat je er van moet verwachten? De omroep omschrijft het zo in hun persbericht: “’n Feest van herkenning voor mannen, ’n zucht van herkenning voor vrouwen.”

Auwch

De serie Auwch! draait rond alledaagse pijnlijke en gênante situaties waarin de hoofdpersonages voortdurend verzeild geraken. Met de gekende ongemakkelijke stiltes tot gevolg… De schijnbare onmogelijkheid van mannen om vrouwen te begrijpen staat daarin dikwijls centraal, maar ook de onhandigheid in omgang met vrienden en met collega-bv’s in hun professionele leven.

Ben Segers

Ben Segers speelt een ietwat uitgerangeerde versie van zichzelf in Auwch! Door zijn sociale onhandigheid, slaagt hij er steeds weer in om in de meest gênante en pijnlijke situaties verwikkeld te geraken, en niet zelden zijn daarbij andere vrouwen in het spel. En dat tot grote ergernis van zijn eigen vrouw…

Axel Daeseleire

Ook Axel Daeseleire speelt een uitvergrote versie van zichzelf. Hij is de beste vriend van Ben, al zal hij de laatste zijn om Ben te helpen wanneer die alweer in een vervelende situatie belandt. Axel is tevens niet ongevoelig voor vrouwelijk schoon met een geweldige nood aan aandacht van de andere sekse. Hij misbruikt hiervoor maar al te graag zijn status als BV, wat door zijn licht hysterische vrouw niet in dank wordt afgenomen.

Bekende Vlamingen

In Auwch! passeren met de regelmaat van de klok Bekende Vlamingen in een verrassende gastrol. Naast Ben Segers en Axel Daeseleire maken de volgende acteurs en actrices hun opwachting: Anneke De Keersmaeker, Elke Van Mello, Koen De Graeve, Bartel Van Riet, Maurice Engelen, Jan Verheyen, Gert Verhulst, Herbert Flack, Tom Audenaert en Luc Weyns. Afleveringen duren 25 minuten. De regie is in handen van Geoffrey Enthoven (Hasta La Vista! en Halfweg). Het is een project van Fobic Films.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 januari 2016 /