Alice Reijs vertelt over Den Elfde van den Elfde

Alice Reijs vertelt over Den Elfde van den Elfde in de regionale huis-aan-huis krant De Maas Driehoek. De Nederlandse actrice, die getrouwd is met Tom Van Dyck, komt namelijk uit de regio waar ik inmiddels al weer wat jaartjes woon. Ze is geboren in het Brabantse Haps. Het idee voor de serie is dan ook in deze regio – het Land van Cuijk – ontstaan. Klik hier om te lezen wat ze er nog meer over heeft verteld.

Ook voor Vlaams Kijken heb ik Alice Reijs geïnterviewd. Dit gesprek zal later online gaan. Ze vertelt meer over het idee achter de serie, de samenwerking met haar man Tom Van Dyck, de opnames in Prosperpolder en het verschil tussen de Nederlandse en Vlaamse tv- en filmcultuur. Natuurlijk tipt ze ook haar favorieten. Redenen genoeg dus om Vlaams Kijken scherp in de gaten te houden. Volg je ons bijvoorbeeld al via Twitter en Facebook?

Den Elfde van den Elfde – waarin Alice Reijs zelf ook een hoofdrol speelt – is vanavond om 21.35 uur te zien op Eén.

Alice Reijs interview in De Maas Driehoek

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

3 januari 2016 /