Fijne jaarwisseling!

Fijne jaarwisseling! Vlaams Kijken knalt het nieuwe jaar in ieder geval in met ontzettend veel nieuwe berichten. Er komen namelijk weer pareltjes van tv-series aan op de Vlaamse zenders. Daarnaast is dit het jaar waarop ik volop met Vlaams Kijken aan de slag ga. Want naast de aankondigingen, is het de bedoeling dat er ook meer eigen werk online gaat. Denk dan aan meningen over films en tv-series, maar ik wil ook diverse acteurs en actrices strikken voor een interviewtje. Kortom allemaal berichten die je niet wilt missen. Laat de champagne maar smaken en maak er een prachtig nieuw jaar van. Tot na de jaarwisseling!

champagne_proosten

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

31 december 2015 /