Achter de wolken 10 februari 2016 in bioscoop

Achter de wolken – de eerste speelfilm van Cecilia Verheyden – draait vanaf 10 februari in de Vlaamse bioscopen. Waar de film over gaat? Over liefde, metroseks en cuberdons met Chris Lomme en Jo De Meyere in de hoofdrol. Achter de wolken is gebaseerd op het theaterstuk van Michael De Cock.

Dit is een film die ik absoluut wil zien. In de trailer weet Chris Lomme mij namelijk al helemaal in het verhaal te slepen. Wat een geweldige actrice is dat toch. 77 jaar en nog steeds weet ze keer op keer te overtuigen.

Achter de wolken gaat over twee mensen die elkaar na meer dan veertig jaar weer tegenkomen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Veertig jaar later zijn ze allebei weer single en zoeken ze elkaar terug op. Ze worden weer verliefd… Kan je weer aanknopen met het leven van veertig jaar eerder? het verhaal van een prachtige laatste liefde, die wordt beleefd met de intensiteit van een eerste.

Met naast Chris Lomme en Jo De Meyere ook rollen voor Charlotte De Bruyne, Katelijne Verbeke en Lucas Van den Eynde.

Achter de wolken Vlaamse film

Blij met de artikelen van VlaamsKijken, bedank ons via Ko-Fi. * Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 december 2015 /