Achter de wolken 10 februari 2016 in bioscoop

Achter de wolken – de eerste speelfilm van Cecilia Verheyden – draait vanaf 10 februari in de Vlaamse bioscopen. Waar de film over gaat? Over liefde, metroseks en cuberdons met Chris Lomme en Jo De Meyere in de hoofdrol. Achter de wolken is gebaseerd op het theaterstuk van Michael De Cock.

Dit is een film die ik absoluut wil zien. In de trailer weet Chris Lomme mij namelijk al helemaal in het verhaal te slepen. Wat een geweldige actrice is dat toch. 77 jaar en nog steeds weet ze keer op keer te overtuigen.

Achter de wolken gaat over twee mensen die elkaar na meer dan veertig jaar weer tegenkomen. Ooit waren ze geliefden, maar het leven liep anders. Zij trouwde met zijn beste vriend. Veertig jaar later zijn ze allebei weer single en zoeken ze elkaar terug op. Ze worden weer verliefd… Kan je weer aanknopen met het leven van veertig jaar eerder? het verhaal van een prachtige laatste liefde, die wordt beleefd met de intensiteit van een eerste.

Met naast Chris Lomme en Jo De Meyere ook rollen voor Charlotte De Bruyne, Katelijne Verbeke en Lucas Van den Eynde.

Achter de wolken Vlaamse film

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

17 december 2015 /