Crowdfunding Petit Paris tot 9 januari 2016

In slechts vijf weken is met de crowdfunding maar liefst €65.000 euro opgehaald met 550 zakelijke en particuliere donateurs, een prachtige tussenstand. Het geeft aan dat er enorm veel draagvlak is onder Zeeuws-Vlamingen voor het filmproject.

Het team achter de crowdfunding heeft de hoeveelheid tijd die nodig is om de crowdfunding zorgvuldig en breed uit te rollen in de hele regio, onderschat. Er zit nog veel rek in de campagne en er is vertrouwen dat de benodigde €100.000 voor 9 januari gehaald gaat worden: de vaart waarmee donaties binnenkomen neemt nog altijd toe, er zijn veel toezeggingen gedaan en er zijn nog flink wat sympathisanten die de laatste stap naar doneren nog moeten zetten.

De realisatie van de speelfilm Petit Paris is dichterbij dan ooit, als de resterende €35.000 euro in de komende weken wordt opgehaald, dan is de kans heel groot dat de film daadwerkelijk in productie gaat. De producenten nemen daar na 9 januari, op basis van de bijeengebrachte gelden door de producenten zelf, donateurs, investeerders en sponsoren, een definitief besluit over.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

16 december 2015 /