Coppers: maandag 4 januari op VTM

Coppers is vanaf maandag 4 januari dertien weken lang om 21.40 uur te zien op VTM. Deze nieuwe misdaadserie is een combinatie van vrije verfilmingen van de misdaadromans van schrijver Toni Coppers én nieuwe verhalen in de lijn van het werk van de auteur. De hoofdrol wordt gespeeld door Hilde De Baerdemaeker die in de huid van commissaris Liese Meerhout kruipt.

Waar deze serie over gaat? Zo wordt het omschreven in het persdossier van VTM: “In een ideale wereld zijn recht en rechtvaardigheid synoniemen. Een crimineel begaat een misdaad tegenover een slachtoffer en justitie zorgt ervoor dat de schalen weer in evenwicht gebracht worden. De misdadiger krijgt zijn verdiende straf en het slachtoffer wordt in de mate van het mogelijke vergoed voor het geleden leed. Vaak is de realiteit anders. Vrouwe Justitia draagt immers niet voor niets al eeuwenlang een blinddoek. Grote fraudeurs gaan vrijuit terwijl kleine garnalen hard aangepakt worden. Daders komen vrij door procedurefouten terwijl slachtoffers in de kou blijven staan. Soms kan het recht heel onrechtvaardig zijn. Liese Meerhout gaat op zoek naar gerechtigheid.”

Naast Hilde De Baerdemaeker spelen ook Luk Wyns, Lotte Pinoy, Bert Verbeke, Joris Hessels en Arnold Willems een hoofdrol. Bijrollen zijn er voor Rudy Morren, Abigail Abraham, Robby Cleiren, Mathias Sercu, Sura Dohnke en Gert Winckelmans.

Maandag 4 januari om 21.40 uur op VTM.

Hilde De Baerdemaeker speelt hoofdrol in Coppers vanaf maandag 4 januari 2016 op VTM

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

14 december 2015 /