Jan Kooijman presenteert Vlaams programma over stalking

Jan Kooijman presenteert het Vlaamse tv-programma Opgejaagd. Deze show zal dit voorjaar bij VIJF te zien zijn. Maar wat hebben die Belgen eigenlijk met onze Jan? Ze hebben hem gespot als één van de vaste juryleden in So You Think You Can Dance. En ook zijn Nederlandse presentatieklussen zijn in het oog gesprongen.

Jan Kooijman: “In Opgejaagd help ik vrouwen wiens privacy wordt geschonden, hetzij door stalking, of door cyberstalking. Want één ding is duidelijk: vrouwen overdrijven niet als het op seksisme en intimidatie op straat aankomt. Maar soms gaat de intimidatie nog verder, dringt het de slaapkamer binnen, en ontaardt het in stalking. Of wordt er privémateriaal van je publiekelijk tentoon gespreid.”

“Ben jij een dame die opgejaagd wordt? Staat je gsm niet stil, krijg je ongewenste oproepen of duikt diezelfde persoon steeds weer op? Laat je ex je niet los, voel je je bedreigd, of ben je het slachtoffer van cyberstalking? Mail je verhaal dan naar opgejaagd@vijf.be En samen zoeken we naar een oplossing”, besluit Kooijman.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

9 december 2015 /