Adil el Arbi en Bilall Fallah (Black) in DWDD

Adil el Arbi en Bilall Fallah – regisseurs van de veelbesproken Belgische film Black – zaten gister bij DWDD. Ze vertellen meer over hun film en leggen de link met de actualiteit. De film speelt zich namelijk onder andere af in de Brusselse wijk Molenbeek. De wijk is de laatste dagen veel in het nieuws nu blijkt dat een deel van de verdachten van de aanslagen in Parijs daar vandaan komt. Of de film na Frankrijk ook in Nederland uit zal komen, is nog niet bekend.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 november 2015 /