Safety First op Tomorrowland – 16 december in bios

Safety First gaat de bewaking verzorgen op Tomorrowland. Dat belooft wat te worden… De film is vanaf 16 december in de bioscoop te zien. Tijd om alvast in de stemming te komen met de trailer.

Naast Bruno Van den Broecke, Ruth Beeckmans, Matteo Simone en Ben Segers, zal ook Tom Van Dyck een hoofdrol in deze film spelen. Zelfs de beste dj’s ter wereld Dimitri Vegas & Like Mike komen voorbij. Een paar dagen voor de bioscooprelease hoort het team of ze voor het tweede seizoen van Safety First de Gouden Roos voor Beste Sitcom in de wacht slepen. Dat kunnen mooie dagen worden…

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 november 2015 /