Broer met Koen De Bouw 20 januari 2016 in bios

Koen de Bouw speelt de hoofdrol in de nieuwe Vlaamse film Broer, die vanaf 20 januari 2016 in de bioscoop te zien is. Ik verwacht er persoonlijk veel van, want deze film wordt gemaakt door het trio dat ook verantwoordelijk was voor Hasta la vista. Die film heb ik met heel veel plezier bekeken, dus daar lees je zeker nog meer over op deze site. Maar terug naar Broer, die bijna twee uur duurt!

Waar de film over gaat? Mark Lebeer (Koen De Bouw) wil in Ierland een steenrijke weduwe (Alison Doodle) oplichten en doet zich voor als haar vroegere minnaar, zijn eigen broer (Koen De Graeve). De weduwe heeft het bericht per ongeluk naar Mark gestuurd; de brief is eigenlijk bedoeld voor zijn broer Michel die destijds het ouderlijk hotel heeft failliet geholpen en daarna vertrokken is met Marks vrouw. Opgestookt door zijn geldzuchtige buurman Ronnie, besluit Mark zich uit te geven voor zijn broer en zo de vroegere familiale ‘rekeningen’ te vereffenen. Wanneer Mark en Ronnie in Ierland toekomen, blijkt dat Grace ook haar eigen duistere agenda heeft…

Met Broer doen Pierre De Clercq (scenarist), Geoffrey Enthoven (regisseur) en Mariano Vanhoof (producent) hun best om tussen alle bekende genres in te vallen. En film dus die je zelf moet gaan beleven. Dat kan vanaf 20 januari 2016.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel. Wil je VlaamsKijken steunen, klik hier en ontdek alle mogelijkheden op een rijtje.

Altijd op zoek naar leuks om te kijken:

4 november 2015 /