De Ridder in Nederland: te zien op NPO 1

De Ridder is vanaf vanavond ook te zien in Nederland. Het eerste seizoen wordt door AVROTROS iedere woensdagavond om 22.05 op NPO 1 uitgezonden.

Clara Cleymans vertolkt de rol van Helena De Ridder. Ze geeft haar goedbetaalde baan als advocate op om verder te gaan als openbaar aanklager. In iedere aflevering behandelt ze een nieuw dossier van begin tot eind. Daarnaast is er per seizoen een verhaallijn, waardoor je steeds weer op het puntje van je stoel zit en niet kunt wachten tot de volgende aflevering.

Zelf ken ik de serie al jaren. Ik volg ‘m op dit moment dan ook op Eén; hier wordt het derde seizoen op dit moment uitgezonden.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

28 oktober 2015 /