Tom Audenaert speelt slechterik in Sinterklaas film

Tom Audenaert speelt de slechterik in de nieuwste Club van Sinterklaas film ‘Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjes’. Deze film draait vanaf de herfstvakantie in de bioscoop. Kornee wil het Sinterklaasfeest verpesten, omdat hij vroeger nooit cadeautjes kreeg. Daarom neemt hij wraak samen met de grappige Moepies.

Ook in België zal deze film te zien zijn. Er zijn zowel films in het Vlaams als Frans nagesynchroniseerd.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 oktober 2015 /