Foute Vrienden maken een film

Foute Vrienden Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf en Thomas Dewulf vinden dat ze wel een vakantie hebben verdiend na alle avonturen vol dwaasheid. Tja en als je dan toch op avontuur gaat, dan kun je er net zo goed een film van maken. Helaas kan Steven Goegebeur niet mee, dus neemt Christophe Stienlet zijn plaats in.

Update: dit artikel is bijgewerkt op 28 augustus 2020. De film is vandaag tussen 19:00 en 20:30 uur te zien op de Vlaamse zender Q2.

Christophe Stienlet

Christophe Stienlet kun je kennen als ‘Bartje van Schuifaf’. Tot 2006 was Bartje -die kleine rosse- steun en toeverlaat van Ingeborg in het programma Schuifaf. Dit is ondertussen jaren geleden, maar daar draagt Christophe nog steeds de gevolgen van.

Bizarre opdrachten

De Foute Vrienden reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met de meest bizarre opdrachten. En dat gaat ver… Daarom is de film ook niet aan te raden voor kinderen die jonger zijn dan twaalf jaar.

Volg de avonturen van Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Thomas Smith (die je recent nog in De Positivo’s zag) en Christophe Stienlet. Ik heb de film zelf gekeken en heb er echt goed om kunnen lachen. Dat konden wij met de serie ook al. Konden de afleveringen van de serie je nooit bekoren, dan moet je ook niet aan de film beginnen. Nee, dan zou ik echt iets anders kiezen. Je kunt je tijd tenslotte maar één keer besteden.

Foute Vrienden kleurboek

Wist je dat de Foute Vrienden daarnaast zelfs een kleurboek hebben gemaakt? Zestig pagina’s vermaak. En eens wat anders dan die serieuze motiefjes die je vooral tegenkomt als je op zoek bent naar kleurboeken voor volwassen.

Boeken van Begijn Le Bleu

Wisten jullie trouwens dat Begijn Le Bleu inmiddels ook twee boeken heeft geschreven. In 2017 heeft hij een boek gemaakt over de koers. De ronde van Begijn vormt het verslag van zijn belevenissen in wielerland en bevat een mix van columns, interviews, kortverhalen en dagboekfragmenten. Een paar maanden geleden is daarnaast Fwiet! Fwiet! uitgekomen, waarin hij de lezer mee neemt in zijn passie van het vogelkijken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 april 2015 /