Foute Vrienden maken een film

Foute Vrienden Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf en Thomas Dewulf vinden dat ze wel een vakantie hebben verdiend na alle avonturen vol dwaasheid. Tja en als je dan toch op avontuur gaat, dan kun je er net zo goed een film van maken. Helaas kan Steven Goegebeur niet mee, dus neemt Christophe Stienlet zijn plaats in.

Christophe Stienlet

Christophe Stienlet kun je kennen als ‘Bartje van Schuifaf’. Tot 2006 was Bartje -die kleine rosse- steun en toeverlaat van Ingeborg in het programma Schuifaf. Dit is ondertussen jaren geleden, maar daar draagt Christophe nog steeds de gevolgen van.

Bizarre opdrachten

De Foute Vrienden reizen met hun camper en belanden zo op bekende plekken in Europa. Daar doen ze waar ze goed in zijn: mekaar plagen met de meest bizarre opdrachten. En dat gaat ver… Daarom is de film ook niet aan te raden voor kinderen die jonger zijn dan twaalf jaar.

Volg de avonturen van Begijn Le Bleu, Jeron Dewulf, Thomas Smith en Christophe Stienlet. Ik heb de film zelf gekeken en heb er echt goed om kunnen lachen. Dat konden wij met de serie ook al. Konden de afleveringen van de serie je nooit bekoren, dan moet je ook niet aan de film beginnen. Nee, dan zou ik echt iets anders kiezen. Je kunt je tijd tenslotte maar één keer besteden.

Wist je dat de Foute Vrienden daarnaast zelfs een kleurboek hebben gemaakt? Zestig pagina’s vermaak. En eens wat anders dan die serieuze motiefjes die je vooral tegenkomt als je op zoek bent naar kleurboeken voor volwassen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 april 2015 /