De Buurtpolitie Sinterklaas-special: Operatie Mandarijn

De Buurtpolitie Sinterklaas-special: operatie mandarijn. Op zaterdag 1 december kun je om 19.50 uur op VTM genieten van meer dan een uur kijkplezier. Dit is de eerste keer dat De Buurtpolitie een Sinterklaas-special maakt. De Kerstspecial van vorig jaar was een schot in de roos.

Commissaris Roger Berckmans roept iedereen bij mekaar voor een briefing. Naar aanleiding van de Sint die in het land is en het Sinterklaasfeest dat ’s avonds doorgaat in de buurt, heeft hij een actie bedacht: Operatie Mandarijn. De agenten gaan de buurtbewoners belonen voor hun goed gedrag. Alles verloopt goed tot ineens het bericht binnenkomt dat Sint en Piet ontvoerd zijn. Het korps doet zijn uiterste best om de twee op tijd terug te vinden voor het grote feest. Iedereen staat voor een raadsel, behalve één iemand…

Lees alle berichten over De Buurtpolitie. Deze serie is al tien seizoenen te zien op de Vlaamse televisie. Daarnaast zijn er twee bioscoopfilms verschenen. En er zijn zelfs stripboeken van De Buurtpolitie. Bekijk ze hier.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 november 2018 /