Het Roer Om seizoen 4: deelnemers in 2023 op tv

Het Roer Om seizoen 4 is vanaf zondagavond 17 september 2023 om 21.30 uur te zien op SBS6. De reeks gaat verder met nieuwe verhalen van Nederlanders die naar het buitenland vertrekken. Natuurlijk zetten we alle Het Roer Om-deelnemers uit seizoen 4 weer voor je op een rijtje.

Het Roer Om seizoen 4

Het Roer Om omschrijf ik ook wel als de Ik Vertrek van SBS6. Een jaar lang worden gezinnen en stellen gevolgd die hun leven volledig omgooien door te verhuizen naar verschillende plekken in Europa om een nieuw bestaan op te bouwen.

Wist je dat er ook weer een nieuw seizoen Ik Vertrek is gestart?

Het Roer Om seizoen 4 deelnemers

Wie de Het Roer Om seizoen 4 deelnemers zijn? Je zou misschien denken dat de verhalen van Richard en Vanessa (die te zien waren op tv op donderdag 2 maart) en van Rick en Alex (die je een week later, op 9 maart zag) ook bij de vierde reeks hoort. Maar die horen officieel nog tot het derde seizoen. In het eerste deel van Het Roer Om seizoen 4 maakten we kennis met deelnemers Eke en Goitske, maar ook aan Jesse, Jeremy en Bart of wat dacht je van Sven en Clariena. De eerste kandidaten die we ontmoeten na de terugkeer van het vierde seizoen zijn Jan-Pieter en Manon. En een weekje later maken we kennis met Saskia en Raimond. De week daarna zijn de afleveringen niet meer op donderdag te zien – daar kijk je nu naar The Big Bang Universum Coppens – maar op zondagavond op de plek van You never walk alone.

Miranda en Michel

Aflevering 8: Miranda en Michel emigreren met hun zes kinderen naar Frankrijk. Ze willen een camping beginnen en gîtes bouwen. Maar door het drukke leven van de kinderen, komt de verbouwing op de tweede plaats.

Monique en Jans

Aflevering 7: Monique en Jans vertrekken naar Hongarije. Daar willen ze aan de slag gaan met het maken van hun eigen likeur. De twee krijgen echter een gigantische tegenslag te verwerken als blijkt dat de hele oogst is mislukt. Er wordt dan ook flink gemopperd op elkaar. Kan de relatie van Het Roer Om deelnemers Monique en Jans dit wel aan?

Anja en Herman

Aflevering 6: Anja en Herman willen aan de Spaanse Costa Blanca een verhuurimperium beginnen. Alleen ontbreekt vooralsnog het kapitaal hiervoor. Ze beginnen daarom met een huisje, totdat Hermans huis in Nederland verkocht is en er nieuw geld vrijkomt. Eenmaal in Spanje is er van alles mis met het huisje en blijkt de buurt crimineler dan verwacht.

Saskia en Raimond

Aflevering 5: We volgen het pas getrouwde stel Raimond en Saskia. Zij willen een oude schuur in Oostenrijk ombouwen tot vier luxe appartementen. Omdat Raimond voor zijn werk vaak terug naar Nederland moet, staat Saskia er het grootste deel van de tijd helemaal alleen voor in een omgeving waar een vrouw alleen minder serieus wordt genomen dan zij gewend is. Ze willen binnen negen maanden open. Gaat het Saskia lukken op tijd klaar te zijn met de verbouwing?

Jan-Pieter en Manon

Aflevering 4: Omdat hun huis in Utrecht te klein is geworden voor hen en alle katten besluiten dierenartsen Jan-Pieter en Manon een oud monumentaal pand, in een Duits dorpje vlak over de grens, te kopen op een executieveiling. Ze willen er een B&B beginnen. Omdat het budget voor de gigantische verbouwing ontbreekt, besluiten Jan-Pieter en Manon zoveel mogelijk zelf te doen. Tot grote ergernis van de buren pakt dit niet helemaal uit zoals gehoopt en zet het de twee voor een grote uitdaging.

Sven en Clariena

Aflevering 3: Sven en Clariena gooien het roer om naar hun geliefde stadje Wurzbach in het oosten van Duitsland te verhuizen. Ze huren hier een huis met een vakantiehuis, maar als blijkt dat de huurbaas geen investering wil doen om het vakantiehuis op te knappen worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen.

Jesse, Jeremy en Bart

Aflevering 2: Het getrouwde stel Jesse en Jeremy verhuist samen met goede vriend Bart naar Gran Canaria. Hier gaan ze een Drag Queen Bar runnen, waarin Bart en Jeremy zelf als drag queens optreden. Tijdens de voorbereidingen gebeuren er een aantal onverwachte dingen waardoor het nog maar de vraag is of ze op tijd klaar zijn voor de grote opening.

Eke en Goitske

Aflevering 1: De Friese Eke en Goitske zijn verliefd op Polen. Ze hebben hier twee huizen laten bouwen waarvan ze er een willen gaan verhuren. Maar er is iets waar ze nooit rekening mee hadden gehouden: de oorlog in Oekraïne breekt uit, waardoor het onzeker is of er nog genoeg toeristen komen.

Het Roer Om kijken (in België)

Wil je Het Roer Om kijken? Dan kan dit iedere week op donderdag om 20.30 uur op SBS6. Een uurtje later staat de aflevering ook op Kijk.nl. Vanuit Nederland zijn de afleveringen zo te kijken. Vanuit België gebruik je hierbij een VPN Verbinding die je op Nederland zet. Je kun hier ook de afleveringen uit seizoen 1, seizoen 2, seizoen 3 en Het Roer Om: hoe is het nu met terug kijken. Seizoen 1 en 2 zijn in België ook op GoPlay te kijken.

Lees hier meer over de eerdere seizoenen en deelnemers van Het Roer Om

Foto: Talpa

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 september 2023 /