Kids on the Block: Ketnet-serie met in cast jong talent

Kids on the Block is de nieuwe Ketnet-serie met een flinke dosis jong talent in de cast. De opnames vinden in de zomer van 2022 plaats in Beringen; in 2023 is Kids on the Block dan te kijken op Ketnet. De reeks wordt geregisseerd door Sarah Kasmi. In de Kids on the Block cast onder andere Issam Dakka, Lee Paula Arrendell, Eeman Amedee, Zakaria Tourirou, Dien Doudah, Ysabel Pang, Yasmine Akhlou, Samba Thiam, Soufyane Arbai, Shakira Azila, Mohamed El Ahmadi, Amber Naert, Chahid Doudah en Senna Van Pollaert.

Kids on the Block

Wat je kunt verwachten van deze nieuwe Ketnet-serie? Het wordt een humoristische fictie serie. In Kids on the Block volgen we de avonturen en deugnieterij van een groep kinderen in een cité in Limburg. Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s.

Sarah Kasmi

De tv-serie Kids on the Block (KOTB) van Ketnet wordt geregisseerd door Sarah Kasmi. Zij brengt als regisseuse met Marokkaanse roots en moeder van drie kinderen, graag diversiteit op het scherm. Ze legt haar focus op leuke, inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen mekaar kruisen en samen plezier, kleine drama’s en eerste liefdes delen.

 • Wist je dat Sarah Kasmi voor VRT NU en Prime Video Nederland nu ook aan de reeks De Studio’s werkt?

Kids on the Block cast

In de Kids on the Block cast zien we weer veel jong talent. Ketnet biedt de jongeren om met deze serie hun eerste stappen in de acteerwereld te zetten. Wie er zoals meedoen? Aan de hand van verschillende berichtjes op Instagram hebben we een overzichtje gemaakt. Zo spreken Issam Dakka en Lee Paula Arrendell zich heel duidelijk uit over de reeks. En op de foto van de Kids on the Block cast herkennen we ook Eeman Amedee, Zakaria Tourirou en Senna Van Pollaert. Daarnaast kunnen we vertellen dat Dien Doudah, Ysabel Pang, Samba Thiam, Yasmine Akhlou, Soufyane Arbai, Shakira Azila, Chahid Doudah, Mohamed El Ahmadi en Amber Naert ook meespelen in deze Ketnet-serie.

Als we meer namen weten, voegen we die natuurlijk toe. Je mag ons ook altijd een berichtje via social media sturen om namen door te geven, want we willen natuurlijk een compleet overzicht.

Acteurs en actrices

Misschien zeggen de namen van de (jonge) acteurs en actrices uit deze Ketnet-serie je nog niets. Laten we even je geheugen opfrissen.

 • Issam Dakka zag je recent in de Vlaamse editie van De Verraders. Maar je zag hem dit jaar ook al in tv-series als Lost Luggages (op Eén), Hidden Assets, Couples Therapy (beiden Streamz) en niet te vergeten als Mikhel in telenovelle Lisa (VTM). Je kunt hem ook kennen als Amir uit De Luizenmoeder Dit jaar gaan we hem verder zien als Khadir in Everybody Loves Diamonds. En hij hoort ook tot de cast van de nieuwe Dertigers reeks.
 • Lee Paula Arrendell was eerder te zien in Dance Dreams. Wist je dat Lee Paula Arrendell de dochter is van acteur George Arrendell en zangeres Gina Brondeel, die we leerden kennen dankzij X-Session.
 • Eeman Amedee kun je kennen van de Stipit brigade, uit Iedereen Beroemd en van zijn verschillende rolletjes als figurant. Zo zag je hem als Joeriken in Loslopend Wild.
 • Senna Van Pollaert ken je als Alex uit de Ketnet-serie Meisjes.
 • Yasmine Akhlou was eerder te zien als Pixie in Nachtwacht: Het duistere hart. Daarnaast speelde ze mee in een spotje van K3.
 • Ysabel Pang heeft eerder meegedaan aan muscials, zoals Annie en The Best of Musicals in Concert.
 • Dien Doudah kun je herkennen uit De Luizenmoeder, waarin hij Ahmed speelde. Leuk detail: zijn ouders werden gespeeld door Issam Dakka en Serine Ayari. En laat Issam Dakka nu ook tot de cast van Kids on the Block horen.
 • Zakaria Tourirou staat eveneens niet voor het eerst voor de camera. Hij deed eerder al mee aan diverse kortfilms. Je zag ‘m ook al in producties van Moving Ground; het initiatief dat stadsjongeren de kans geeft om samen podiumkunst te maken voor een toekomst zonder drempels.
 • Samba Thiam zag je eerder ook in Meisjes en speelde mee in een Aveve-reclame.
 • Soufyane Arbai heeft eerder meegedaan aan de Wajow Talent Factory, waarbij de kortfilm waarin hij speelde te zien was bij Wajow Shorts. Adil El Arbi en Bilall Fallah waren bij dit initiatief betrokken.
 • Shakira Azila speelde eerder mee in Spider in the web en diverse reclamespots.Zij heeft daarnaast een drama-opleiding gevolgd bij de muziekschool.
 • Amber Naert heeft ervaring als figurante en in kortfilms. Daarnaast zal ze te zien zijn in een nieuwe serie van de VRT, die nog gedraaid moet worden… Wij zijn erg benieuwd!
 • Mohamed El Ahmadi heeft in verschillende kortfilms gespeeld; zo zien we hem in september zelfs naast Nabil Mallat.
 • Chahid Doudah speelt Sabr in Kids on the block; daarnaast speelt hij ook in die andere nieuwe serie van VRT en Sarah Kasmi, namelijk De Studio’s.

KOTB

KOTB is een programma van A-team productions. De serie wordt in 2023 verwacht op Ketnet. Als we meer weten over de Kids on the Block cast over de uitzenddatum, dan werken we dit artikel natuurlijk bij. Blijf ons volgen op social media (links hieronder), zodat je het niet mist. Als je al meer over deze reeks weet, kun je ons via die manier ook bereiken.

Nieuwe Ketnet-series

Bij Ketnet zijn ze deze zomer sowieso druk aan het werk. Er worden maar liefst vijf nieuwe series opgenomen. Het gaat naast Kids on the Block om het derde seizoen van 3Hz, nieuwe avonturen van Meisjes, het tweede seizoen van GameKeepers en Samson & Marie Ijsjestijd.

 • 3Hz seizoen 3 is in het najaar van 2023 te kijken op Ketnet. Dit is het laatste seizoen van de reeks.
 • Het nieuwe seizoen van Meisjes – die nu in het eerste middelbaar zitten – kun je in het najaar van 2022 kijken.
 • Seizoen 2 van GameKeepers is eveneens dit najaar al te zien op Ketnet
 • Samson & Marie Ijsjestijd is ook te kijken dit najaar.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 augustus 2022 /