Loslopend kerstwild: kerstspecial van Loslopend wild met deze cast

De cast van Loslopend wild heeft twee feestspecials opgenomen; op Eerste Kerstdag kijk je om 22.10 uur op Eén naar Loslopend kerstwild. Naast heel wat sfeer en gezelligheid kan de feestperiode tenslotte ook voor heel wat wrevel zorgen. Inspiratie dus genoeg!

Loslopend kerstwild

De onvermijdelijke feestkilo’s, de verplichte nieuwjaarsdrink op het werk, originele cadeaus voorzien voor verre familie, het minutieus samenstellen van de menu die zal mislukken – volop inspiratie! Voor wie nood heeft aan wat humor, zijn er de twee feestspecials Loslopend kerstwild. Vol inzichten én flauwekul, over de herkenbare tragedie en hilariteit van de feestdagen.

Is Loslopend kerstwild niet jouw ding? Ontdek dan meer kijktips op Guidinc.

Cast Loslopend kerstwild

Lach mee met Alejandra Theus, Ben Segers, Ini Massez, Lucas Van den Eynde, Joke Emmers, Jennifer Heylen, Erhan Demirci, Inge Paulussen, Steve Geerts, Maarten Bosmans, Jeroen Van Dyck, Camilia Blereau, Reinhilde Decleir, Jaak Van Assche, Rania Gaalul, Alix Konadu, George Adindu, Sofie Uwala Bulckes, Eva Binon, Bünjamin Yuruk, Sachli Gomalizad, Katelijne Verbeke, Els Olaerts, Vincent van Sande, Robbert Vervloet en Thomas Van Caneghem met de last en de gezelligheid van de feestperiode.

Acteurs en actrices uit Loslopend Wild

Ben je benieuwd naar waar je de acteurs en actrices uit Loslopend Kerstwild van kent? We zetten het voor je op een rijtje. Op Vlaamskijken hebben we namelijk over tal van hen (recent) nog geschreven.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 december 2021 /